Orchideeënhoeve en Giethoorn

 

Orchideeenhoeve Luttelgeest

Op onze tocht naar Luttelgeest genieten we onderweg van koffie met gebak. Aangekomen bij de Orchideeënhoeve staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar. Hierna wordt er een informatiefilm voor u gedraaid en maken we een wandeling door de showtuinen en kwekerij. Na afloop ontvangt u een gratis orchidee! We vervolgen onze route naar Giethoorn voor een boottocht van ca. 1 uur. Na nog even de indrukken van de tocht verwerkt te hebben, rijden we via Zwolle terug naar huis.

Al duizenden bezoekers hebben zich verbaasd over de wonderen van de natuur. Niet zo vreemd, want de Orchideeën Hoeve biedt onderdak aan een wereld vol kleur en fleur. Op een natuurlijke manier zijn de meest spraakmakende parels van de natuur bijeengebracht, namelijk orchideeën en vlinders. Samen goed voor meer dan 3000 soorten. Maar er is nog veel meer! Zo zijn er in de Vlinder Vallei tropische vogels, reptielen en vijvers met kooikarpers.

De tropische tuin, ‘een nagebootst stukje oerwoud’, huisvest duizenden wilde natuursoorten orchideeën, waarvan vele soorten alleen nog te bewonderen zijn in Luttelgeest. De Maleisische tuin is de grootste, deze tuin meet maar liefst 2.000 m². De 18 meter lange brug verbindt de paalwoningen met elkaar.

Nieuw in deze tuin is de loungehoek met heerlijke hangmatten tussen tropische vruchtenbomen. Het samenspel van de natuur, winkelen, het tropische restaurant, genieten en uitgaan onder één dak heeft de Orchideeën Hoeve gemaakt tot een compleet dagje uit voor alle leeftijden.

Na alle tropische belevenissen vervolgt u uw weg naar de kwekerij, interessant om te zien hoe orchideeën worden gekweekt van minuscule zaadjes tot prachtige bloeiende planten. Medewerkers geven met alle plezier vakkundig advies over uw planten thuis. De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, drempelvrij en zeer rolstoelvriendelijk.

Extra informatie:

Prijs € 51,50 p.p. Incl. 1 x koffie, 1 x gebak, bezoek orchideeënhoeve, koffietafel, orchidee, varen in Giethoorn, vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur.
Vertrek: 08.00 uur – Thuiskomst: 18.30 uur. Wijziging van programmaonderdelen is mogelijk, bijvoorbeeld uitbreiding met een afsluitend diner, dan thuiskomst 20.30 uur: € 54,50 p.p. + kosten van het diner v.a. € 14,50 p.p.

Wilt u deze tour boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.