3 Dagen Duitse Eifel, Moezel en Luxemburg

 

 

3 Dagen Duitse Eifel, Moezel en LuxemburgReisprogramma:

Dag 1 In de ochtend vertrekken we vanuit uw opstapplaats in de richting van de Duitse Vulkaaneifel. Onderweg maken we uiteraard een stop voor koffie met een lekker stuk gebak. Vervolgens rijden we in de richting van Daun.
Dit oude stadje ligt aan het smalle riviertje de Lieser en ligt in de VulkaanEifel.
Net buiten Daun liggen 3 Vulkaanmeren dicht bij elkaar, de “Gemundener Maar”, “Weinfelder Maar” and “Schalkenmehrener Maar”. Aan één van de kratermeren brengen we een kort bezoek. Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in Bitburg waar we van een zeer uitgebreid dinerbuffet gaan genieten.

Dag 2 Vandaag bezoeken we het gebied rondom de Moezel. We gaan genieten van de vele mooie en gezellige plaatsen langs deze prachtige rivier met de vele wijnhellingen. We bezoeken plaatsen als Zell, Traben Trarbach, Kues, Piesport en Trier. Natuurlijk stoppen we onderweg voor een wijnproeverij (exclusief).Aan het eind van de dag rijden we weer terug naar ons hotel in Bitburg voor het uitgebreide dinerbuffet.

Dag 3 Na het zeer uitgebreide ontbijtbuffet laden we de koffers in de touring-car en rijden we via Luxemburg, Echternach, klein Zwitserland, Mullerthal
naar Vianden en uitsluitend naar Clervaux. Na het bezoek aan Clervaux gebruiken we op de terugweg naar Nederland nog een afscheidsdiner voordat wij u naar uw opstapplaats brengen.

Prijs:
Vanaf € 197,50 p.p.

Extra informatie:

Prijs op basis van volpension (in een 2-persoonskamer): € 197,50 p.p. (40-pers)
Toeslag 1-persoonskamer: € 30,00 p.p.

Inclusief: reis per Tourist Class touringcar met airco, toilet en bar, ervaren chauffeur/reisleider, verblijf in een middenklasse hotel op basis van volpension, koffie met gebak op de heenreis, 3-gangen afscheidsdiner.

Exclusief: entreegelden.

.

Wilt u deze reis boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.