Tingieterij en rondvaart Gouden Ham

 

Rondvaart Gouden HamWe rijden direct naar de ambachtelijke tingieterij in Alphen waar u wordt ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie worden we uitgenodigd voor een demonstratie en een rondleiding. Op luchtige wijze maakt u kennis met het domein van de tingieter. Na afloop stappen we in de bus en rijden naar Appeltern waar een koffietafel voor u klaar staat. Als we genoeg gegeten hebben, gaan we aan boord van het passagiersschip de Sluizer voor een rondvaart op de Gouden Ham. Voor we huiswaarts keren is er nog tijd om op eigen gelegenheid een drankje (exclusief) te nuttigen op het terras van het restaurant.

Zowel de tingieterij alsook de rondvaart zijn beiden ook als halve dagtocht te boeken.

In het hart van Nederland, in het Land van Maas en Waal, ligt het prachtige en ruim opgezette recreatiegebied De Gouden Ham. Dit gebied aan rivier de Maas tussen Appeltern en Maasbommel is ontstaan tussen 1960 en 1980 door zandwinning. Het recreatiegebied bestaat uit een fraaie mix van water- en landrecreatie. Je vindt er onder meer mooi gelegen campings aan het water, jachthavens, zonnige terrasjes en gezellige restaurants.

Extra informatie:

Prijs € 44.50 p.p. bij 40 personen, inclusief 1 x koffie met gebak, bezoek tingieterij, koffietafel, rondvaart, vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur.

Vertrek: 08.00 uur – Thuiskomst: 18.00 uur

Mogelijkheid tot uitbreiding met een afsluitend diner:
Thuiskomst: 21.00 uur € 47,50 p.p. + kosten van het diner v.a. € 14,50 p.p.

Wilt u deze tour boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.